Thursday, July 15, 2010

Bayar Hutang

BismillahhirrohmannirrohimNi semua hutang aku pada korang. Mana2 fotoshoot yang sempat aku masukkan, aku cuba gak masukkan untuk ratapan korang k.
Kat bawah ni gambar Yan, kawan Danial. Aku panggil dia Aril AF sebab mula2 aku nampak dia aku ingatkan Aril datang Jusco Taman U. Haha..Ni pulak shoot2 masa kitorang outing kat Gunung Pulai.
Kredit kepada Yana yang make-up kan Murni, Dilla, Sue & Haiqal.So, sapa2 nak join aktiviti dan projek2 iCon lepas ni jangan segan2 join iCon k. Fb iCon Community tu sentiasa terbuka untuk korang add. Mekasih..

5 comments:

malaysia baru said...

Gunung Pulai lagi?
Cukuplah sekali banjir menimpanya lama dulu.
Nak Tsunami pula ke?
Maksiat mnybbkan Allah murka.

Djebat said...

terima kasih atas teguran..

Jamiel said...

nice shot..
nice picture..

Arif said...

NIce shot. YOu really know how to give justice to the picture.

P/S: Keep up with the good job ya :)

ThaiRa Lovar said...

nice pic