Friday, May 17, 2013

Bermula Semula

Bismillahhirrohmanirrohim

Kalau hari ni 17 Mei 2013 aku kembali semula berblogging, ini lah orangnya yang jadi punca. Haha thanx Syed Syamim.
Pagi ni Ed tweet sebahagian dari lirik lagu Abang by Imran Ajmain & lirik tu terus melekat kat kepala aku. Maka bermula la chat aku, Ed & Imran.
  1. Aku bkn idola dan ku xpernah terima anugerah , pengorbanan ku ikhlas dan ku xminta sekali pun dibalas .
  2. terima kenal lagu saya :) tak ramai tahu lagu "Abang"
  3. : terima kenal lagu saya :) tak ramai tahu lagu "Abang"” its a nice song abg imran

    Perbualan tu mengingatkan aku pada tulisan aku pada 20 Oktober 2008 sini & sebab tu aku terus rasa nak menulis semula.

    Siapa Syed Syamim? Bohong la kalau tak kenal. Ini video pertama aku tengok, Syed Syamim & Tashamanshahar. Kalau ada kesempatan nanti aku tulis tentang dorang.
Aku rasa cukup dulu sebagai permulaan. Setahun lebih tinggalkan blog, memang agak slow nak mulakan semula. Sebab tu, kalau korang buat sesuatu, jangan tinggalkan lama2, nanti nak buat semula macam liat. Sama macam baca Quran, biar pun sikit, buat selalu. Jangan tinggalkan terus.

Serius, kalau aku bermula semula, jutaan terima kasih kepada Ed.

1 comment:

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
http://asianbet77.com/