Wednesday, June 10, 2009

Lagi iCon @ Nyalas

Bismillahhirrohmannirrohim..

Sebenarnya banyak lagi gambar yang tak sempat aku siapkan & masukkan untuk ratapan korang.. so ratap la apa yang ada ek..
Korang tunggu tau, next projek, iConians nak makan buah2an kat dusun. Sapa nak join, standby je sampai di bagitau k..

3 comments:

S U G U S said...

nak ikot..!
(=

Djebat said...

jom..jom..

ijie said...

lagi best kalau wat time ngah cuti semester,, lau x memang ijie x ikot laa,, tgk contoh time g melaka ari tu,, ermmm )=