Thursday, July 9, 2009

iCon Model: Murni

Bismillahhirrohmannirrohim..Korang nak tau cerita? Aku & Ali temankan Afiq cari barang kat Tesco. Bila kitorang keluar je, masing2 telan air liur tengok sorang gadis putih gebu yang tinggi ala2 model. Ali tolak aku soh propose budak tu join iCon. Aku apa lagi, serbu la..Ini peluang 8 bulan sekali baru datang maa.. Aku kenalkan diri, bagi kad kat dia & story sket tentang iCon. Sebab tak nak kacau masa dia dengan family dia, aku dengan berat hati terpaksa biarkan dia pergi..Peeeeeehhh... Tapi takde la lepaskan camtu je kan. Ali dengan pantas mintak no tepon dia. Nama dia Murni..Zaaapp..kepala aku teringan Haji Bakhil yang anaknya cikgu Murni..heheheheSiapa sangka, rupa2nya Ali & Afiq memang cekap. Esoknya Afiq dah bawak Murni datang opis aku & kami borak2 tentang iCon. Alhamdulillah Murni memang ada latar belakang modeling & minat nak join iCon sebab banyak aktiviti. So aku cucuk jarum lagi la..hehehehe Ni amek kesempatan namanya. Saje je posing2 kat situ sampai kena marah dengan amoi jaga kedai tu..hahaha.. So bila aku free nanti aku story lagi k.
Ada peristiwa 10 Julai 2009 ni, tapi aku serabut sepanjang hari. Ni semua sebab special surprise dari wawan..waaaaaaaaaaaaa

4 comments:

Kasih Alyza said...

epi besday dear... :)

huhuhu mmg chantek dan menarik... u mmg suka ambik kesempatan i tau hehehehe :p

Miss Atie said...

ahhahaha
hepi besday jgk
sampai atie tlupe wish
gara2 suprise wawan tu
tkejut gilee okeeh
ahahahha

devilove87 said...

fuyo..abg..sy nakkk....huhuhu

Djebat said...

devilove, klu nak join r icon..
heeheee
atie, xpe, jnji wish gak kn..haaha
kasih,hahahaha