Thursday, July 2, 2009

iCon Model: Shazwan

Bismillahhirrohmannirrohim..

Firstly aku mohon maaf pada korang. Aku tau korang setia bukak blog aku tapi takde update pun lately. Aku kena mengaku aku tidak dikurniakan dengan 8 tangan. Selain dibebankan dengan kerja yang bukan kerja aku, aku sibuk siapkan perlembagaan iCon untuk tujuan pendaftaran, kertas kerja iCon untuk projek2 dan sebagainya. (Alasan..huhu..)

K, terus pada model baru iCon ni ek. Nama dia Shazwan.
Lama gile aku tunggu. Serius lama gile. 2 tahun aku dah kenal shazwan kat KL cuma dalam myspace. Bila dia balik cuti kat JB, aku invite dia join event iCon & Alhamdulillah dia datang dengan beberapa orang kawan dia. Start hari tu aku antara orang yang pujuk dia pindah balik JB dan akhirnya dia balik. Hehehe..
Lepas dia dok smula kat JB, berbulan2 lak aku ajak dia jumpa untuk fotoshoot, dari rambut dia panjang sampai la dah potong pendek. Akhirnya aku curi gak kesempatan tu ketika majlis kenduri kawen sepupu iCon Anis. Ini hasilnya. Boleh la dikatakan fotoshoot segera. Ratap la ye..heehee
Untuk makluman iConians JB, Sabtu ni, 4 julai 2009 semua fotografer & sapa2 jugak yang nak buat fotoshoot dijemput berkumpul kat Jotic. Sharp kul 9am tau. Lambat tinggal meh..Bawak la beberapa persalinan & fotografer boleh la cuba skill korang wat outdoor kan..Lepas tu iCon Foto akan bermesyuarat.
Lagi 1 jangan lupa, bermula 3 Julai 2009 sampai la 5 Julai 2009 bertempat di Persada Johor akan di adakan Cosplay terbesar. Kita g sama2 tau.
Alamak, sebelum aku lupa, mereka yang cukup syarat untuk catwalk kat New York Hotel tu, Ahad ni, kul 2petang sharp kita kumpul kat Jusco Tebrau. Lagi sekali, lambat tinggal k. Sori la aku gunakan kesempatan n3 ni untuk bagi info kat korang. Yang penting, gambar Shazwan dah keluar..yey...

8 comments:

Kasih Alyza said...

encem, encem dan sggh encemmmm... makhluk Tuhan paling encem nie huhuhu :D

Djebat said...

emm..tgk la plk abg dia camne kn..
ngeee...

Kasih Alyza said...

ya ya, abg nya tu mmg i tau encem dan sweet gak, ngee3 :D

Uzair Zain said...

awat cik cik keding keding sume.. huhuh

Djebat said...

From Zero To Hero..
dari kecik menjadi besar,
dari keding menjadi sasa,
dari tiada menjadi ada,
dari limbah muncul permata..
lalalaaa

Arzak said...

abg??saper abg syazwan?hihiih....muka syazwan mengingatkn aku kpd Fezrul Khan...hahahha....

devilove87 said...

hahaha..ksian abg jebat..2tahun tu..nseb bek x2abad..huhu

Anonymous said...

brrrr