Wednesday, December 9, 2009

iCon Celebration @ PD

Bismillahhirrohmannirrohim

Ini perancangan awal. Sapa2 nak join, silakan memeriahkan event sambutan ulangtahun pertama iCon ni.

Tarikh: 26 Disember 2009 (masa tu Santa dah balik kutub utara)
Tempat: Pantai Port Dickson, N9
Masa: 5 Petang
iConcept: Mandi Laut Merah Biru

Kita belom ada penaja & bajet pun ciput. Apa nak kesah, kita buat konsep port luck. Masing2 bawak makanan sorang sikit. Kita longgokkan makanan tu kat satu tempat, so jadi la banyak. Aku jemput iConians seluruh negara tau. Aku mintak iConians N9 yang jadi tuan rumah buat persiapan secukupnya. Malam kita ada acara bunga api.

PERHATIAN iCon JOHOR

Kalau korang nak turut serta event ni, bagitau aku sebelum 20 Disember. Yang keje, amek cuti awal2. Kita pegi ramai2. Kalau perlu sewa bas, kita akan sewa bas. Kita akan gerak 26 Disember tu ikot maklumat kat bawah ni:

Tarikh: 26 Disember 2009
Masa: 9 Pagi
Tempat Berkumpul: Tesco Tebrau
iConcept: Santai Tak Seksi..hahaha

Maybe ada la sikit bayaran. Korang ingat ada syarikat bas nak sponsor bas ke? hahaha..

5 comments:

GhOsToNe said...

wah...

besh2!!

gathering2 macm nieyh...

syafix said...

thanks jebat. tp tu semua masih lagi permulaan. setiap ilmu yg ada akan ku sedut. xkira la media massa or manusia(jurugambar senior teristimewa jebat) hahahaha...

adamLUBA said...

wah! 25hb dik ada shoot wedding kt KL..hoho..klu sempat..boleh join..^_^

epi said...

abg jd santa pon ok jgk..
hohoho!!..
yeay adam join!!!

aishah maulad said...

naaaakkk pegiii!!!