Wednesday, December 9, 2009

Tiba2

Bismillahhirrohmannirrohim

Tengah2 panas berdentum, boleh tiba2 lak turun ujan selebat2nya..?
Subhanallah..
Allahhumma tsoiban naafi'a

Semalam 1 hari aku happy gile. Allah bagi aku ketenangan hati sejak malam sebelumnya. Aku betul2 happy gile. Tapi malam tadi, tengah2 happy gile tu, aku dilanda kesedihan yang amat sangat. Apa la punya bodoh aku rasa, kenapa ntah, sejak kebelakangan ni, perasaan aku macam cuaca la. Adik aku cakap, "abg ni period ke?" Hahahaha..

Ntah la, nasib baik la ada doa2 yang aku tau, aku gunakan. Macam juga tengah2 panas, tiba2 hujan turun, bila kita baca doa, Allah bagi pahala.

1 comment:

epi said...

haha tawu pon abang..saya menapak dr kolej ke istana garden ng mbe2 tgh2 panas..
sampai istana je baru ltk bontot nak ddk skali hujan nasib baik da stndy payung..lagi teruk..da mcm badut td..
hahaha..