Tuesday, February 24, 2009

Eksperimen 2

Ini sebenarnya kelemahan aku dalam fotografi. Aku cuba ambik gambar2 ni untuk pertajamkan skill aku. Pada pandangan aku, aku rasa gambarnya ok, tapi aku tak puas. kalau pro, mesti akan komen gambar2 ni. So, harap2 bojeng, kechik, chot & sapa2 je yang ada pandangan boleh komen gambar2 yang aku amek ni, pleaseeeeee....
Dua orang yang jadi subjek aku malam tu pose dengan gaya masing2, idea dorang tanpa idea aku. So credit untuk dorang & cam biasa, Shafri dah pandai bagi idea2 untuk shoot. Aku memang nak biasakan dia study & buat eksperimen sendiri tentang pose2 yang perlu & cari kelainan.
Untuk korang yang sudi, aku perlukan komen tentang imj gambar, teknik dan sebagainya yang boleh aku pelajari, bukan komen2 yang setakat nak kata "cantik, nice, kebur" dan sebagainya k. aApa pun, aku hargai komen korang.

2 comments:

AYDIEL ART PHOTOGRAPHY said...

ok jerk pic ni cantik mcm filem "KAMI"

keame said...

erm,first time tgk pics kat atas ni rase mmg dah cantek dah.tp bukan sbb si photographer pandai shoot.tp semata2,disebabkan kamera yg digunakan adalah DSLR.so hasilnye mmg lah nampak cantik melebihi digicam.takde niat d hati nak menghina hasil kerja si photographer, tetapi cume mengprovok si photographer agar belajar dgn lbh tekun dlm mendalami ilmu shot-menshoot ni.tp papehal pun, sekalung tahniah buat si photographer kerana berani memujuk public utk criticize hasil kerja beliau.

p/s:kpd si photographer...NICE TRY!!