Tuesday, February 17, 2009

Zahiril Adzim

Satu nama baru yang membarisi senarai pelakon2 pelapis kat Malaysia ni. Dulu aku kenal bob kat myspace tapi tak berapa rapat la. Suddently aku nampak dia dalam cerita apa tah, aku pun dah lupa. Lama2 bob berlakon lak cerita Kami, still aku tak tengok sebab aku kurang ada masa la..Tapi kawan2 cakap dia berlakon best.. Dari Red.com aku dapat no bob, tu pun pasal projek Padang Besar-Bukit Tinggi. Lepas2 tu aku salu contact bob since dia ok, tak sombong & banyak idea. Korang tak caya g bukak blog dia, baca ayat2 dia. Satu hari bob invite aku gi tengok teater yang dia arahkan dekat stor teater DBP. Aku, adik karat & shafri kebetulan ada kesempatan untuk bagi sokongan kat teater tu.
Tak mengecewakan langsung. Tahniah bob. Teruskan usaha.

7 comments:

nurul said...

well...i pon minat jgk gaya lakonan bob...n de gak g tgk teater kompilasi kt stor dbp tu...die talented dlm seni...bgus la...xramai bdk mude cm die...

Djebat said...

thanks nurul coz sudi dropby

- ayina_syinaz - said...

view mine!!!

atienalova said...

aih?
nikname die bob ke?
heheheheee.

Saichou said...

saye nmpak dia dlm merah putih..bg saye berbakat tp taklah sampai minat sbb nk kate berbakat, ramai pelakon2 kt malaysia berbakat..tp yg watkan dia spesel, sbb ayat2 dia dlm blog..thats why la saye minat dia (sbg artis je)..

syatirah said...

abang ni lakonan sentiasa menjadi....kalau boleh terjunlah dalam bidang nyanyian pulak.....anyway GOOD LUCK .....dan yang paling penting adalah mendekatkan diri kepada YANG ESA....
semoga berjaya dalam apa jua bidang anda minati....

Anonymous said...

sy minat zahiril adzim...
dia bleh pg jauh...
sy akan sokong dia dr blakang...
sy akan totnton cte dia...
dia blakon dgn penuh penghayatan...
stakat ni dialah artis malaysia y dpt menyentuh perasaan sy ble dia blakon...bkn dalam crita sedi jer...
tp dalm lakonan yg bersahaja membuatkan dia pun meanarik..tahiah...
dgn ucapan jgn nakal2....