Wednesday, May 6, 2009

Kay-iCon @ DIVA

Bismillahirrohmannirrohim..
Akhirnya aku jejakkan kaki jugak ke Diva ni. Selalu tu dengar nama je. Itu pun Ali yang drive dipandu oleh Ila yang baju purple tu. Kalau nak harap aku jalan sendiri, hampeh..
Berposing2 sebelum masuk Diva. Tak tau kecik dah tunggu kat dalam tu. Rupa2nya dorang guna jalan dalam. Yang kitorang ni dok redah jem..huhuhu
Dorang ni dah macam 3 musketeer la pulak. Pantang jumpa, memang 1 kepala. Tak sangka lak aku dalam Kay-iCon dorang boleh ngam. Mungkin sebab minat yang sama kot.
Kitorang sampai dalam bilik Awie, tak nampak pun Kechik. Korang boleh tolong cari di mana Kechik?
Hahaha.. bila hampir semua sampai dan mengambil tempat masing2, maka bermula la sesi taklimat tentang Kay-iCon Community dan S2dio Photography. Isi kandungan tu, dapatkan teks ucapan dari sapa2 yang simpan. Tak larat lak aku nak taip. Hahahaha..Ha, yang penting hala tuju, mana nak pegi, apa nak buat lepas ni, apa sumbangan aku pada Kay-iCon Community? Emm..jangan lupa,
motto: Keinginan, Disiplin, Komited. Sekian..
Habis je sesi taklimat yang tak sampai 2 jam tu, apa lagi, masing2 capai mikrofon & pilih lagu. Sesi karaoke bermulaaaaaaaaaaaa...
Sesi karaoke tu, sebab semua tengah syok, lupa nak amek gambar untuk ratapan korang. maaf la ye, kalau nak tau, next gathering kene join. Tak gitu? Gitu, gitu..hehehe

2 comments:

muhd epy said...

eeee geram!!!!!!!!!!!!!!!!cz stg lmbt.. ish bnci3...
wahaha..
ni pasal pg kota la nih.. ish!!!!!!!
abg klo nk video sy bkk la youtube..
search kt..
cosmopoint jb nescafe

Kasih Alyza said...

oohhhhh rindu nya kat angahhhhhhh :(