Tuesday, May 5, 2009

Maaf

Bismillahirrohmannirrohim..

Lepas cuti 5 hari, keje yang datang kat aku bertimbun2..(biasa la,dorang mesti dengki kat aku dapat cuti lama2 kan). Ada benda penting yang sepatutnya aku masukkan dalam n3 kali ni tapi belum ada kesempatan. Pagi ni aku kena bagi talk kat Politeknik JB bertajuk Art As A Business. Huh, layak pulak aku nak bagi talk kat orang. Hahaha.. Dorang salah pilih orang ni kot. Ni gambar 1st gathering Kay-iCon bersama S2dio Photography yang aku amek masa kat Gempak Selebriti Angsana 2 Mei 09 aritu. Aku janji, bila ada kesempatan aku akan cerita pada korang detik2 penting & bersejarah gathering tersebut.

Aku ucapkan juta2 terima kasih pada korang yang sudi hadir & pada yang tak dapat hadir, lain kali kita buat lagi. Aku tak sangka, diam tak diam, Kay-iCon Johor ni ramai jugak la..Ok guys, aku kena prepare untuk talk pagi ni. Nanti kita jumpa ek. Salam..

2 comments:

adamLUBA said...

talk kt PJB?
wahhh..tempat saya blajar dulu..
alalalallaa

chintaiseni said...

hope to have 2nd gathering..
:)