Wednesday, November 11, 2009

Lagi Kes Menyamar

Bismillahhirrohmannirrohim

Secara peribadi, aku anggap mereka yang menyamar jadi orang lain ni seorang yang takde kayakinan diri, jati diri dia berada pada tahap bawah tapak kasut sebab dia tak yakin menjadi diri dia sendiri sampai terpaksa pinjam identiti orang.

Kali ni, Pengerusi iCon KL, Dean jadi mangsa bila ada orang yang tak bertanggungjawab gunakan identiti Dean & bukak myspace dengan nama icon_dean & menggunakan gambar2 Dean. Ramai kalangan iConians yang dah add & approve makhluk tak bertanggungjawab ni. So aku ingatkan korang agar berhati2.

Selalunya barang2 yang berkualiti yang akan ditiru. Jadi bila identiti iConians ditiru, aku tak pelik sebab..hehehe.. Oh ya, korang jangan lupa Mesyuarat & Gathering iCon KL.

2 comments:

aishah maulad said...

teruk betul org yg menyamar tu..
besembunyi disebalik identiti org len...
tak ske!isk..
nnti owg yg menyamar tu gne nme kte utk wat jahat..tup2 je,kte kne fitnah..
kne berhati-hati dengan owg mcm ny...

Herry Qusyairy said...

Nadi sedang mempertimbangkan untuk menyiasat melalui pihak berkuasa yang terlibat. Ingat, NADI bagi tempoh satu minggu untuk deletekan blog atau laman palsu tue. Kalau tidak, kami tidak teragak2 membuat laporan Polis dan akan mengesan dalangnya melalui IP atau account dia.