Monday, May 24, 2010

PG Community College 3G 2010 Award

Bismillahhirrohmannirrohim
Satu lagi catatan kejayaan iCon Models. Seramai 16 orang model dari iCon telah memperagakan pakaian dan solekan pelajar2 tahun akhir Kolej Komuniti Pasir Gudang pada 22 Mei 2010 bertempat di Kompleks Pusat Bandar Pasir Gudang.
Setidak2nya dengan kejayaan ini, model2 iCon tidak lagi hanya bergaya dihadapan fotografer semata2 tetapi telah melangkah ke satu fasa berikutnya, pentas peragaan. Gambar2 lain boleh korang ratap dalam fb aku, Djebat iCon.

Yang menjadikan acara ini kejayaan berganda iCon adalah persefahaman dengan tenaga pengajar Kolej Komuniti untuk bekerjasama lagi dengan iCon pada masa akan datang. Ini merupakan satu penghormatan memandangkan iCon Models BUKAN merupakan agensi model.

Korang yang berminat mengembangkan dan menggilap bakat bersama iCon Models, jom sertai kami. Kalau korang join agensi, korang kena bayar beratus2 sebelum korang belajar apa2 pun. Dengan iCon, its FREE.

Kalau korang nak buat profile, korang kena bayar sekurang2nya RM350 untuk 1 profile. Dengan iCon, korang cuma bayar RM150 SAHAJA untuk 10 profile.

Kalau korang sertai mana2 acara, agensi akan potong bayaran korang dengan banyak. iCon hanya mengambil sekadar perlu. So, korang pun boleh fikir betul tak? iCon merupakan platform untuk mana2 model dari mana2 agensi, tapi keutamaannya adalah mereka yang berbakat & minat untuk mencuba, mempunyai komitmen dan berdisiplin.

So apa tunggui lagi?

No comments: