Tuesday, September 29, 2009

iCon Berhari Raya

BismillahhirrohmannirrohimAku malas nak tulis panjang2. Nak masukkan gambar ni pun dari pagi membawak ke petang..Korang ratap je la ye.. Maaf, gambar2 fotoshoot raya iCon Kota Tinggi belum dapat dimasukkan lagi kerana masalah teknikal.
Kat bawah ni barisan fotografer yang terlibat dalam fotoshoot raya. Ramai yang tak dapat bersama.
Mr. Presiden tersenyum puas. Err..sapa2 yang nak duit raya, claim pada Mr. Presiden ek..hahahahaAda pengumuman untuk iConians Johor. Berikut adalah agenda iCon Berhari Raya:
Sabtu 3 Oktober 2009
10am : Berkumpul di TESCO Tebrau (checkpoint1), Angsana (checkpoint 2)
10.30am : Bergerak ke rumah Surf di 01-05 Blok 9, Tmn Cempaka Tampoi
2pm: Bergerak ke Kip Mart Tampoi - Open House rumah Boi
3pm: Berhari raya dari rumah ke rumah iConians berdekatan
8pm: Berhari raya ke rumah Aleph di Johor Jaya
Ahad 4 Oktober 2009
10am : Berkumpul di TESCO Tebrau (checkpoint1), Angsana (checkpoint 2)
11am : Berkumpul di TESCO Kulai & bergerak ke Taman Puteri Kulai
8pm : Beraya ke rumah Kementerian Kewangan iCon - Ais
Ini yang dimaklumkan kepada aku. Sapa2 yang nak ajak iConians beraya ke rumahnya, harap maklumkan kepada aku awal2 ye. Sabtu kita beraya sekitar JB & Ahad kita beraya sekitar Kulai. Pontian & Kota Tinggi, tunggu..

* tertakluk kepada perubahan dari masa ke semasa

4 comments:

Herry Qusyairy said...

Harap semua iConians jaga timing dan please be punctual ikut masa yang ditentukan... Perjalanan tetap akan diteruskan tanpa menunggu mereka yang lewat... Kalau nak join, sila tunjukkan komitmen anda...

Herry Qusyairy said...

Puas hati tengok gambar2 ni.. kalau boleh Mr. Djebat letakkan lagi banyak gambar...

Kasih Alyza said...

hohoho tahniah warga iConians JB... haa btl2 kata herry tu, letak la byk2 lag ya pic2 raya anda lalalalala :D

muhd epy said...

abg saya terus menuju kat ruma pian.
ok xpyh tgu2.
sorry.sy bg tawu awl2.sy tggu rin.
or sy gerak sndri.so that all