Friday, September 4, 2009

Majlis Berbuka New York Hotel

Bismillahhirrohmannirrohim

3 September 09 jam 6 petang, syarikat guaman KK Lim jemput kitorang g berbuka kat Hotel New York, JB. Memandangkan kitorang dah plan nak try berbuka kat hotel lak, ini la peluang yang ditunggu2..heheheIni Tempura Durian, orang kata antara yang terbaik di Hotel New York. Aku rasa sekali, peh..tak bley tahan lor.. Rupa dia biasa2 je tapi rasa dia best gile. Biasa la, bila masuk bulan puasa, n3 camni mesti ada, cam tahun lepas gak la kan. Korang ratap la gambar2 yang sempat aku & Syafiq snap. Jangan terliur dah la ye..
Kalau aku gi hotel, aku akan makan apa yang jarang jumpa. Korang pun camtu gak kan? Hehehe
Antara staf yang datang majlis tu. Kira2 200 orang jugak la.
Ini antara yang sempat aku rasa. Peh, lupa dunia kejap bila tengok macam2 juadah. Last sekali baru aku makan nasi beriyani. Tu pun sepiring, just amek rasa.
Last sekali, bila aku tengok kat poster iklan Buffet Ramadhan tu, terkejut lak bila tengok harganya. Dewasa RM49, kanak2 RM27. Mak datuk..Kul 8.30 malam kitorang pun balik dengan muka puas..Maklum la makan free.

Korang, iConians xde impian ke 1 hari nanti kita dapat buat majlis yang macam ni? Kalau ada, sama2 la kita keje keras sama2 mencapai impian iCon. Apa yang korang boleh sumbangkan untuk iCon?

3 comments:

markisa said...

wah...cepat ekh..nice blog ;)

Djebat said...

owh, awak pn ada blog?
hehehehe

Herry Qusyairy said...

Macam kenal je..