Wednesday, April 7, 2010

SMK Dato Pengawa Timur

BismillahhirrohmannirrohimBagi memenuhi permintaan pelajar2 ni, aku masukkan gambar dorang. Aku nak ajak dorang join iCon. Dorang ni student upper six SMK Dato Pengawa Timur.
So kepada adik2 yang datang melawat Mahkamah JB tadi, kalau nak tau apa itu iCon & nak join iCon, korang boleh roger2 aku, 0127597151 k. Tapi pastikan korang ada minat & bakat dalam apa2 bidang dulu sebab iCon ni persatuan untuk apa juga jenis bakat & minat. Jumpa korang nanti k.

2 comments:

the sastraboy said...

salam.

ini salah seorang pelajar tingkatan enam sekolah dato' tu.
Hm.Yang mintak abang upload gambar kat facebook.Dan yang tak malu segan minta url facebook abang ue.Haha.

satu soalan.

ICON ni ape ye?

Djebat said...

camni, baca sampai abis blog ni, selongkar & kalau nak senang, sms je..