Thursday, November 13, 2008

Pagi ni..

Aku nak keluar rumah hujan lebat lagi..Owh, semalam rupa2nya hujan berterusan. Semalam aku dapat hubungi model yang aku cari tu. Epie nama dia. Masa kat Pavilion tu, yang dorang kumpul ramai2 tu, dorang dari komuniti Prestiges (guys, betulkan aku kalau aku salah k). Dorang ni komuniti fotografer & model..peh best siot dapat borak dengan dorang.

Selain dengan epie, aku dapat call dari iera. Aku bukan apa, aku just minat, excited bila jumpa komuniti yang camni, ada event, ada gathering, happenning.. Dorang ada plan nak wat event kat JB. Welcome guys, welcome.

Pagi ni hujan lagi, langit masih mendung. Kami ada jamuan..houyeh..

3 comments:

syafixhebat said...

pagi yg gelap, kini sudah hujan.
lalalalaaa..
bla bla bla...

Kasih Alyza said...

ujan tu rahmat tau.. agar sejuk skit ati yg tgh panas yang hehehe...

Azmi said...

hujan yang turun bagaikan mutiara... berkilau, bersinar, berkedipan...