Wednesday, November 12, 2008

..pandanganku & ceritaku..

Ruzaidi http://dezai-desire.blogspot.com/ tunjuk meja dia so aku pun nak la tunjuk gak meja & bilik aku kat JB ni. Camne? Boleh buat keje tak? Tanpa PC tanpa talian telefon, cuma 1 meja & 3 kerusi je.
Laptop aku pinjam dari Puan Alpha sebab dia bercuti. Kalau dia pindah Shah Alam 17hb ni tak tau la camne aku nak blogging lagi..waaaaaaaaaa
Ini je la stuff yang ada dalam bilik opis baru aku. Peh, buntu siot.Apa pun, pesan mak aku sentiasa dalam ingatan. Jadikan keje itu ibadah. Ada bilik ke takde bilik ke, keje kerana Allah. Jadi bila membandingkan dengan bilik Ruzaidi http://dezai-desire.blogspot.com/ aku bersyukur dengan apa yang ada..hehehe

5 comments:

Azmi said...

Tu ler dah siok-siok keje kat KL nak tukar lak... JB tak best cam KL... all the best

Kasih Alyza said...

ayat azmi nie cam ayat saiko nie, muahahaha...

desire said...

ok la tu..ko ada bilik...aku?hampeh..bilik pun tak de tau..mungkin ko ingat aku ada bilik..nanti aku tunjukkan keaadaan opis aku yg sebenar..lagi sedih tau..pasal pc tu..ko beli la lap top satu...baru la ok.

Djebat said...

Thanks r,
Azmi - ko saje je kn psiko2 aku, tp aku tabah..wah..
Kasih - selambe je kn sbb i tau sapa salu bg smgt kat i, azmi dengki..hahaha
desire - ish ko ni, bersyukur dgn apa yg ada. kita kakitangan je, bkn boss..hehehe

Faryal Adzrin @ Al said...

xpe abg..ok what ade gak room utk abg wat keje..keje mau ikhlas tau...al tau ckup bln blnje al tgk movie..hehehehe