Tuesday, March 27, 2012

Perubahan Antara Muka (Interface)

Bismillahhirrohmannirrohim


Perubahan interface ni aku buat supaya mudah untuk korang baca bermula dari catatan pertama hinggalah yang terkini. Memandangkan agak lama blog ni menyepi, bila aku post semula, aku risau korang tak dapat baca kesinambungan post-post lepas. (penting utk korang kenali & fahami sejarah penubuhan iCon & supaya korang kenal siapa dikeliling iCon)
Aku harap korang happy dengan antara muka baru blog ni. Kalau ada sebarang komen, korang bagitau je kat aku camne aku blh baiki lagi penyampaian dan gaya penulisan aku.


Salam

3 comments:

kasih alyza said...

Xperlu nk ubah apa3 lg dear ni pun dh sgt hebat tau hehe..

Aqiem_Aziz said...

PEHHHH SMART ARR BAJU BARU NIE

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
http://asianbet77.com/