Monday, October 13, 2008

Media Hiburan - Unsangkerable 2

Assalamualaikum.
DOUBLE CREDIT TO CAEL
12 Oktober 2008 - Masa lunch kat Wangsa Melawati, aku tergerak nak beli majalah sket. Terpandang Media Hiburan, aku capai & tak sangka - UNSANGRERABLE lagi sekali - foto yang aku amek kuar sekali lagi. Sebenarnya kredit gak untuk MUMU & ADIK KARAT sebab banyak antaranya gambar yang dorang snap yang kuar ni. (hehehe..ha,ok la tu kan,abg dh bg kredit title tu..hehehe)
Korang kena dapatkan Media Hiburan yang kulit depannya tu gambar Nabil Raja Lawak & Farah Breep2 tau. Tengok tu, Aliff pun sibuk nak tengok muka sendiri dalam MH tu.
Ha..yang paling penting gambar2 ni la.. Perhatikan gambar berwarna dalam bulatan tu.. Kalau dah aku pun dok dalam gambar tu, maknanya bukan aku la yang snap gambar tu kan, so sekali lagi kredit utk MUMU & ADIK KARAT. (ehem..2 kali tau sebut ni, takkan xde apa2 utk abg..hehehe)
Dalam keluaran yang sama gak MH terbitkan story pasal event kat Vistana Hotel. Ratap la gambar dorang ek.


Yang paling penting, aku rasa kalau ada rezeki aku dalam bidang ni, aku akan keje keras lagi & korang pun tak reti2 ke nak tolong kawan..hahahahaa... Aku bukan profesional, aku amatur je. Mungkin sebab minat kot maka aku wat mende2 ni semua.. Terus sokong aku ek.. Macih..

1 comment:

bapakKAU said...
This comment has been removed by the author.